Na een  intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet en pH waarde) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen  centraal staan!

De resultaten worden mede behaald  door het toepassen van de 5 stappen; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen,  welke uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod komen.

HANNAH SKIN TREATMENTS

HANNAH TOUCH UP 30 min.

Sparkle and shine!

De hannah Touch up is een korte behandeling waarin je huid 30 minuten flink aan het werk gezet word. In de behandeling wordt er intensief gereinigd en de huid
wordt tevens gestimuleerd door de hannah bindweefselmassage.

€ 35,-

HANNAH MEET & TREAT 45 min.

let’s try hannah!

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor je huid, passend bij je persoonlijke wensen!

€ 50,-

HANNAH XPRESS 60 min.

Hour of Power!

In de 60 minuten durende  behandeling, de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen wordt er gehoor  gegeven aan de wensen en de behoefte van jouw huid.

€ 65,-

HANNAH ACNE 90 min.

Love the skin you’re in!

Om acne goed aan te pakken is, zeker in de eerste periode, frequent reinigen van belang. Huidcoach Ellen is gespecialiseerd in het behandelen van acne, hierdoor worden acnebehandelingen in veel gevallen vergoed door zorgverzekeraars.

€ 75,-

 

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE 90 min.

The total package!

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

€ 75,-

HANNAH RIMPEL REDUCTIE THERAPIE 90 min.

The total package!

Neem je huid mee naar the next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie. Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden. De krachtige massages diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen, littekens doen verminderen.

€75,-

JULIETTE ARMAND SKIN TREATMENTS

JULIETTE ARMAND ACNE THERAPY 90 min.

Een efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten die bij deze therapie in worden gezet bevatten onder andere werkstoffen die ervoor zorgen dat de talgafscheiding genormaliseerd wordt en dragen bij aan het verminderen van ontstekingen en irritaties.

€ 75,-

JULIETTE ARMAND AGING REGULATOR THERAPY 90 min.

Het doel van deze therapie is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris uit.

€ 75,-

JULIETTE ARMAND SENSI THERAPY 90 min.

Deze behandeling is gericht op het bestrijden van huidirritaties en zorgt tevens voor een huid die voldoende gehydrateerd blijft. Daarnaast ondersteund de Sensi Therpay het genezingsproces in de huid. Deze behandeling is zeer geschikt voor gevoelige huidjes.

€ 75,-

LOSSE MODULES

Epileren wenkbrauwen € 12.50
Verven wenkbrauwen € 12.50
Verven wimpers € 13.50
Verven wimpers & wenkbrauwen € 25.00
Epileren en verven wimpers & wenkbrauwen € 37.50

 

Harsen bovenlip € 12.50
Harsen bovenlip & kin € 22.00
Harsen bovenlip, kin &  gelaat € 25.00
Harsen onderbenen € 30.00
Harsen gehele benen € 47.00
Harsen bikinilijn € 30.00
Harsen oksels € 27.50
Harsen onderarmen € 30.00
Harsen gehele armen € 37.50
Harsen rug € 40